Häradsätter Gård

Bo på Häradssätter Gård

- Nytt och fräscht boende i idyllisk miljö

 Häradsätter Gård1

Vi erbjuder två nya och vackra villor med alla bekvämligheter intill pittoresk gårdsmiljö. Båda villor ligger i en mjuk sluttning med magisk utsikt över beteshagar och åkerholmar där tamdjur betar och vilda djur smyger förbi i tystnaden när skymningen faller.

De två villorna har lika planlösning och boendet präglas av lugn och bekvämlighet. Nedre plan har fullt utrustat kök och vardagsrum i ljus, öppen planlösning. Från vardagsrummet leder en dörr ut till en 16 kvm altan i söderläge, med utemöbler och grill. Badrummet är stort och fräscht med tvättmaskin, dusch och wc. Övervåningen rymmer en hall med läshörna och tre sovrum med totalt 6 bäddar.

De båda villorna är placerade strax utanför gårdscentrum, avskilt men nära gårdens liv och rörelse. Här finns en Gårdsbod, en större biodling, får, höns, kaniner och odlingar. I söder glittrar Kyrksjöns vatten med privat badplats med naturgrus, pontonbrygga, grillplats och båt, på gångavstånd. Gården Häradssätter ligger lantligt och fridfullt men det är nära till E22 och Valdemarsvik, vilket gör det enkelt att göra upptäcktsfärder.

ERBJUDANDE/SPECIALITET

Under maj - augusti

Bigårdsbesök. Upptäck binas värld! Smaka honung direkt från vaxkakor, träffa arbetsbin som dansar och kanske möter du t o m bidrottningen. 2-6 pers. Övernattning i vindskydd vid skogstjärn på egen hand. Gå en bit på den vackra Östgötaleden och övernatta i vindskydd med korvgrillning över öppen eld och bad i tjärnen Bymossegöl. 2-6 pers.

Under hela året

Grillmiddag på altanen med lokala råvaror. Innehåller allt som behövs för att tillaga en fyllig och läcker grillmiddag med lokala råvaror på altanen. 2-8 pers.

Picknick i gröngräset/bland höstlöven/på fårskinnsfällar i snön. Innehåller allt som behövs för att hitta ett perfekt ställe i omgivningarna för en rejäl och smaklig picknick. Anpassat efter årstid. 2-8 pers.

Vid säsong

Bär och svampplockning med termosfika. Vi tillhandahåller svampböcker, rensknivar, bärplockare och korgar samt en lättare fika för sköna turer i markerna. 2-8 pers.

TILLGÄNGLIGHET

Boende året runt. Aktiviteter vid säsong.

FÖRETAG

Företag: Häradssätter Gård
Adress: Häradssätter Gård
Postadress: 615 94 Valdemarsvik
Land: Sverige
Telefon: 0707 33 99 21, 0739 12 85 54
Webb: www.haradssattergard.se
Kontakt: Frida Knape/ Annika Lindström
E-mail: info@haradssattergard.se
GPS koordinater: X: 6450469, Y: 1541206

Tillbaka till boende